Brouwerij nu

Samen met Paul Van Steenberge leidt Jef Versele, zoon van Greta Van Steenberge, zus van Paul, de brouwerij vandaag. De toekomst is met de intrede van de zevende generatie verzekerd. Tijdens een jarenlange opleiding in de brouwerij werden de regels van de traditionele brouwkunst overgedragen. De passie en het brouwersbloed “geboren als brouwer, sterven als brouwer” zetten na zoveel decennia nog steeds de toon in de moderne brouwerij .
Maar passie en liefde voor het bier volstaan evenwel niet. Samen met Paul Van Steenberge staat Jef Versele voor heel wat uitdagingen voor de toekomst : er worden continu inspanningen geleverd om water- en energieverbruik terug te dringen,
een verdere focus op en ondersteuning van de hoofdmerken Augustijn, Piraat en Gulden Draak is gepland met de bedoeling het assortiment binnen de bestaande merken te verruimen en zo de klanten met een gevarieerd en stijlvol aanbod te kunnen bevoorraden. Afbouwen van producten met klein volume is hiervoor noodzakelijk.
Tot slot, steeds verder investeren in het machinepark, in de systemen én in de mensen, zoals de vorige generaties het hebben voorgedaan, maakt dat de toekomst er rooskleurig uitziet. Een glazen bol, zoals Jozef Van Steenberge er een leek te hebben, is er niet, maar de passie, de kennis en vooral de bijzondere bieren die hieruit voortkomen, zorgen voor al even gepassioneerde bierdrinkers wereldwijd. En daar doen we het voor !!

Wenst u zelf de brouwerij te ervaren? Breng ons dan na afspraak een bezoek voor een rondleiding en degustaite en neem contact op via mail.

Op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Klik hier om je in te schrijven